Tilbage
Tilpas udvalg

Læbepleje

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets enorme sortiment indenfor pleje af læber. Uanset om det er tørre og sprukne læber, eller dine læber bare skal forkæles, kan du her finde hjælp. Vi har midler i alle prisklasser og til alle gener. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

67 Produkter
Sorter efter:

Læbepleje

Er du træt af tørre læber og mangler det perfekte læbeprodukt? En god læbepleje er vejen til smukke og bløde læber. Vore læber er sensitive og bliver dagligt udsat for mange faktorer, der kan påvirke deres sundhed og udseende. Det kan være alt fra vejrforhold, fødevarer, forurening, skadelige makeup produkter, hormoner og stress. Det er derfor vigtigt, at vi passer ordentligt på vores læber.

Mange varianter

Læbeprodukter findes i forskellige udgaver og konsistenser. Der findes f.eks læbepomade, lip balm (læbebalsam), lip butter, lip oil og læbesalve.
Det er meget individuelt, hvilket produkt man foretrækker.
Den klassiske læbepomade er et godt allround produkt, der plejer og forebygger tørre og sprukne læber. Nogle læbepomader tilfører glans og glød til læberne.
En Lip Balm virker ofte ekstra plejende og nærende.

Medicinsk acnebehandling

I nogle situationer stilles der ekstra store krav til læbeprodukter.
Personer i medicinsk akne-behandling oplever ofte, at læberne bliver ekstremt tørre og sprukne. I disse situationer er det vigtigt at vælge en god og rig læbepomade/lipbalm med genopbyggende, fugtgivende og beskyttende virkning.
Der findes produkter, der danner en effektiv og beskyttende film på læberne, så huden holdes fugtet og smidig.

Med eller uden solfilter

Læbeprodukter findes både med og uden solbeskyttelsesfilter. Vær opmærksom på, at læberne er udsatte og skal beskyttes lige så godt som resten af ansigtet. Derfor er det en god idé at vælge en læbepomade med solfilter, hvis du skal opholde dig i solen. Husk også, at læberne er ekstra udsatte i kulden på skiferien.

Forkølelsessår?

Lider du af forkølelsessår? Så er der også hjælp at hente her på DinApoteker.dk. Du finder vores sortiment af lægemidler under "Medicin / Hudgener / Forkølelsessår".
Er du en, der døjer med gentagne herpesinfektioner på læberne, kan du eventuelt drøfte med din læge, om du er en af dem, der kan have gavn af altid at have en recept på virusmidler netop mod herpes simplex. Mange har god gavn af, at kunne påbegynde tabletbehandling straks det begynder at prikke i læberne. Men det skal du have en snak med din læge om.

Har du brug for mere information?

Kom ind på dit lokale apotek og spørg os - Du er også meget velkommen til at skrive til os på chatten her på DinApoteker.dk
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.