Tilbage
Tilpas udvalg

Hudgener og hudsygdomme

På DinApoteker.dk har du adgang til hele apotekets store håndkøbssortiment indenfor midler uden recept mod milde hudgener og hudsygdomme.
Du kan se og læse om fordele og ulemper ved alle produkterne og du kan få værdifuld hjælp til at vælge rigtigt.
Har du spørgsmål, eller behov for hjælp, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe på dit lokale apotek. Du kan også skrive til os på chatten.

35 Produkter
Sorter efter:
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.