Tilbage
Tilpas udvalg

Urinvejsinfektion

På DinApoteker.dk kan du se apotekets håndkøbssortiment til behandling af urinvejsinfektion uden recept.
Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Bemærk du kan købe test til undersøgelse af urinvejsinfektion, og at tranebær i nogle tilfælde naturligt kan forebygge urinvejsinfektion.
Har du spørgsmål, kan du kontakte os på dit lokale apotek, eller skrive til os på chatten.

1 Produkter
Sorter efter:
  • Haiprex 1 g 100 stk

    Mod blærebetændelse

    100 stk. tabletter

    Varen er på lager
    252,25 kr

Urinvejsinfektion

Urinvejene består af nyrerne, urinlederne, urinblæren og urinrøret. Nyrerne virker egentligt som et filter, der fjerner affaldsstoffer fra blodet, der passerer med væske over i urinen. Urinlederne fører urinen fra nyrerne til urinblæren, hvor den lagres og tømmes ud via urinrøret.
Normalt er urinen steril og altså fri for fremmede mikroorganismer. Det er dog ikke sjældent at bakterier kommer ind i urinvejene fra urinrøret og forårsage blærebetændelse eller urinvejsinfektion.
Symptomer på urinvejsinfektion er svie ved vandladning, hyppige vandladninger med små mængder urin (dryp-tisseri) og nogle gange synligt blod i urinen.
Urinvejsinfektioner er meget almindelige. Efter spædbarnsalderen er urinvejsinfektioner hyppigere blandt piger/kvinder, fordi deres urinrør er kortere og tættere på endetarmen. Drenge/mænd er fra naturens hånd forsynet med et længere urinrør.
Hvis en urinvejsinfektion ikke opdages og behandles tidligt, kan den sprede sig til nyrebækkenet og nyrerne, med stærke smerter til følge.
Hos ældre medborgere, kan urinvejsinfektion påvirke mentalt, så den ældre slet ikke er til at kende.

Urinstix

Du kan også på DinApoteker.dk købe urinstix, du kan bruge til at finde ud af, om der er tale om en urinvejsinfektion
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.