Tilbage
Tilpas udvalg

Publikationer

5 Produkter
Sorter efter:

Her finder du de bøger og brochurer, dit lokale apotek har til salg. Vi modtager ofte skriftlige materialer, brochurer mv fra patientforeninger, myndigheder, apotekets leverandører mv. Disse kan du ikke finde her. Du er altid velkommen til at henvende dig - eller spørge på dit lokale apotek, hvis du har behov for mere viden. Vi kan ofte finde en  gratis brochure med de informationer, du efterlyser.

 

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.