Tilbage
Tilpas udvalg

Albuebandage

Mangler du en albuebandage? På DinApoteker.dk finder du på en nem måde dit lokale apoteks store sortiment af bandager til albuer. Vi har det største sortiment hos os. Har du fået en sportsskade, er det vigtigt du giver kroppen tid til at restituere. Vær venligst opmærksom på de forskellige størrelser. Og mangler du noget, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er jo lige i nærheden.

34 Produkter
Sorter efter:

Mange oplever overbelastningsskader i albuen. Både de aktive sportsfolk, men også kontorarbejdere.

Du kan med et albuebind, der findes i forskellige materialer og varierende størrelse finde støtte og varme, der lindrer de gener, der følger efter overbelastningsskader i sener, led og muskler. 

Mange, der har haft skader - eller dyrker en sportsgren, der erfaringsmæssigt giver netop albueskader, vælger med en passende albueforbinding at forebygger mod skader.
Albuebind beskytter således albuen i forbindelse med at de dyrker deres sport.

Mange foretrækker det klassiske albuebind i neoprenmaterialet, og får her et lindrende hjælpemiddel.
De undgår måske endda at albuen bliver overbelastet, idet neoprenforbindingen yder god varme og støtte. 

Der er forskellige modeller, og de mest komfortable i brug er dem, der lavet i både blødt og hudvenligt materiale. Du finder de har en god pasform. Det skal jo nødigt genere
under sportsudøvelsen.


Tennisalbueforbindinger anvendes særligt som navnet antyder til tennisspillere, men de er yderst velegnede også til både golfspillere og personer, der daglig arbejder med computere og med en tennisalbue bind modvirker den ellers typiske musearm. 
Disse forbindinger findes med og uden pude (eller pelotte, som den også kaldes) 
Pelotten placeres og sikrer det helt rigtige tryk over musklen, hvorved brugeren opnår øjeblikkelig lindring.
Med aflastning af senehæftet af musklerne i underarmen har du en perfekt pasform.
Ofte findes de i een størrelse - og er justerbare og hæfter med velcro. Den skal stramme, men selvfølgelig ikke så meget, at den lukker af for blodomløbet.


På det lokale apotek og DinApoteker.dk finder du det store udvalg af albuebind i den rigtige kvalitet. 

Vi anbefaler, at du ved alvorlige sportsskader eller fald altid søger hjælp hos fysioterapeuten.

Det er vigtigt at få fastlagt skadens omfang, ligesom fysioterapeuten er ekspert i genoptræning.


Er du i tvivl, eller kan du ikke finde, hvad du søger, da kom forbi dit lokale apotek, eller kontakt os på DinApoteker.dk på chatten.
 

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.