Tilbage
Tilpas udvalg

Desinfektion

Dinapoteker.dk er din vejledning til at finde rundt i desinfektions junglen. Det er ligeved desinfektion er blevet en videnskab. Men heldigvis kan du her finde hjælp til at manøvrere rundt i de mange forskellige produkter, vi har på dit lokale apotek. Kan du ikke finde noget, er du velkommen til at kigge forbi dit lokale apotek. Vi er klar til at tage hånd om netop dine behov.

61 Produkter
Sorter efter:

På DinApoteker.dk kan du finde alt, hvad du behøver til at rense hænder. Uanset om det er for at undgå COVID-19 eller andre infektionssygdomme. 

Når du er væk fra vand og sæbe er håndsprit det bedste alternativ, hvis du vil undgå smitte.

Vi har Hånddesinfektion i mange varianter - og i mange størrelser, så du kan finde en, der passer til dit behov.

Uanset om du foretrækker vaskeservietter, tyndtflydende sprit eller tyktflydende gel. Vi fører kun de produkter, myndighederne har godkendt. Det er din tryghed for effektivive midler

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.