Tilbage
Tilpas udvalg

Sprøjter, sonder og tilbehør

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets sortiment til hjælp ved særlige kostsituationer Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

6 Produkter
Sorter efter:

Sonde-typer

Sondeernæring gives hyppigst gennem sonder, som bliver lagt gennem næsen ned i borgerens mavesæk.
I nogle tilfælde lægges sonden i 12-fingertarmen eller tyndtarmen. Hvis sonden lægges i hhv. 12-fingertarmen eller tyndtarmen kræves indgift kontinuert.
Hvor sondeernæring er nødvendig i længere tid, kan specialisterne vælge at anlægges en såkaldt PEG-sonde (Perkutan Endoskopisk Gastrostomi – dvs. en sonde der føres direkte gennem borgerens maveskind og ind i mavesækken).
Patienter, der skal have tidlig ernæring umiddelbart efter operation i mavetarmkanalen, kan få anlagt en sonde gennem maveskindet og ind i tyndtarmen (perkutan jejunalsonde) i forbindelse med operationen.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.