Tilbage
Tilpas udvalg

Vægttab

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets sortiment indeholdende kosttilskud og naturprodukter der indtages med det formål at opnå et vægttab. Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Og husk: Selv om det er naturlige produkter, så kan alt overdrives. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

13 Produkter
Sorter efter:

Hjælp til vægttab

Det kan være ret svært at tabe sig. Mange undersøgelser viser, at langt det overvejende flertal 85 % af dem, som forsøger at tabe sig, ikke har held med det ved hjælp af de traditionelle metoder til vægttab. Det får mange folk til at ty til alternative metoder, såsom slankepiller.

Gode råd

Hvis du ønsker at tabe dig samt holde vægten nede, så giver det effektive resultater hvis du spiser mere protein, færre kulhydrater – og dyrker mere motion.
Det er lidt med kropsvægten som med bankbogen: Når den fyldes op, er det fordi, der går mere ind, end der går ud.
I stedet for søde snacks i pauserne, når sulten overmander dig, kan du vælge en af vore proteinbarer.

God fornøjelse

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.